diumenge, 2 de novembre del 2008

RECORREGUT POÈTIC

Comencem amb els nostres clàssics. De dos grans poetes catalans, hem triat els nostres poemes preferits, i volem que els escolteu amb atenció.
Aquí teniu el primer, “Dóna’m la mà”, de Joan Salvat Papasseit, us l’oferim en la versió que van fer l’Ovidi Montllor i el Toti Soler, tot un luxe. Va per tu, Ovidi.

(Si aneu a l'enllaç del nom del poema, hi trobareu el text. Us será més fàcil seguir la versió cantada)




El segon es titula “És quan dormo que hi veig clar”, de J.V. Foix, en versió de Joan Manel Serrat i del mestre Bardají. Aquí el teniu, per escoltar, i per llegir, aneu a l'enllaç del poema.




Què us han semblat? Feu-nos arribar els vostres comentaris. Podeu parlar del tema escollit per l’autor, de la versió que hem penjat, de les vostres sensacions en sentir-los...

  • Ara us fem una proposta. Dels nostres poetes clàssics, trieu un poema que us agradi, que sigui per a vosaltres especial, que us porti bons records, que us faci sentir... Trieu-ne un i pengeu-lo aquí, per compartir-lo amb nosaltres. Per fer aquesta tasca teniu a la vostra dreta uns enllaços on trobareu informació sobre alguns poetes dels segles XIX i XX. Llegiu informació sobre els autors, sobre la societat que els envoltava i, sobretot, gaudiu d'obres literàries que tant han significat per a la nostra cultura.